Július 28-tól vehetik igénybe az áthidaló hitelt a nehéz helyzetbe jutott adósok. Erre a hitelre az állam vállal két éves garanciát. Minden ügyfél a saját bankjánál igényelheti az áthidaló hitelt. A pénzintézet megvizsgálja, hogy jogosult-e igénybe venni, vagyis megfelel a törvényi előírásoknak az ügyfél.

Nem csak azok igényelhetik az áthidaló hitelt, akik lakáshitelt vettek fel, hanem azok is, akik a szabad felhasználású hitelüket vagy a lakáslízinget nem tudják törleszteni. Az ügyfelek két csoportja igényelheti az áthidaló hitelt. Azok a munkanélküliek , akik tavaly szeptember 30-a után váltak munkanélkülivé, és még most is állástalanok. A munkával rendelkezők csoportjából is lehet jelentkezni, viszont az körülhatárolt, hogy a család jövedelmi viszonyai, és a kölcsön összege mekkora lehet.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelkivaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr661564459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása