A Gyorskölcsönök veszélyei

 2010.05.17. 07:15

Már kihasználtad az összes hitellehetőséget, melyet havonta igyekszel törleszteni, miközben a válság a devizahiteleket megdrágította? Adódat és járulékodat befizetted? Több hitelt már képtelen vagy felvenni, mert szigorodtak a feltételek és már kihasználtad a lehetőségeidet? Miután nehéz helyzetbe kerültél eljátszadozol jó pár gondolattal, mely megoldást kínálhat helyzetedre, ezek között felmerülhet a gyorskölcsön felvétele. Ám vigyázat, mert amilyen egyszerűnek tűnhetnek a feltételek, úgy még inkább eladósodott helyzetbe hozhatod magad.

Egyszerű út, elmúltál már 22 éves, van már legalább féléves munkaviszonyod - ám ugyanannál a cégnél és határozatlan idejű szerződéssel, - fizetésed meghaladja a minimálbért, s még az sem érdekli őket, ha Bar listán szerepelsz. Rajta hát, már másnap a kezedben lehet a kért készpénz. Ám milyen következményei is lehetnek ennek?
Rengeteg konstrukció esetében heti törlesztést írnak elé, s nem kérhetsz halasztást. Havi munkabér esetében ez igen rizikós lehet.

Jóval magasabb kamattal jár. Esetenként több száz százalékos THM, ez azt jelenti, hogy amennyiben a minimális összeget fetted fel, azaz 50000 Forintot, ebben az esetben akár 75000 Forint is lehet.

Emellett mindig nézz utána, hogy az adott cég hivatalosan működik e, meglehet nem hitelről, hanem fogyasztói csoportról van szó. Emellett, tájékozódj! Van e lehetőség előtörlesztésre, illetve mekkora THM és kamat a hitelfelvételnél!
Mindenképpen gondolkodj más megoldási lehetőségekben is és ne feltétlen a legkényelmesebb és csábítóbb ajánlatot válaszd!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelkivaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr622009128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása